Bron en links

Ontdek de Namen van God en wat die Namen over God
zeggen over Zijn karakter,
Zijn eigenschappen en Wie Hij is … 

gevonden informatie

zoveel mogelijk de bron gegeven

Hier zullen de links komen te staan. Bron van de informatie, waarvan ik dankbaar gebruik maak. Deze lijst zal groeien naar mate de website zal groeien. Dus altijd in beweging. Is er nog niet veel informatie? Dat komt omdat de website in aanbouw is.

prayer Dawna de Silva

Internet heeft heel veel informatie en overal over. Hier heb ik ook gebruik van gemaakt. Waarom het wiel nog een keer uitvinden. Als ik gebruikt heb gemaakt van een website zal ik hier op deze pagina melding van maken. Als ik iemand vergeet, sorry dat is niet met opzet. Neem dan aub. contact met me op. Ik geloof in Ere die ere toekomt !!!  Informatie op websites maar ook via filmpjes zoals op YouTube (mijn playlist preken) 

Nog meer weblinks

Hoe ga ik dit nu overzichtelijk delen met je? 

Plaatjes gebruik en mix
Veel bijbel vertalingen: online
lezen

Zoveel informatie

Ook deze lijst zal keer op keer worden aangevuld.

LINKS | bronnen | externe informatie

Vaak als ik informatie haal van een andere website, plaats ik er ook de bron bij. Het is informatie die uitgebreider is, een zijsprong of duidelijk weer geeft waar het over gaat. Ik hoef het wiel niet opnieuw uit te vinden, maar maak gebruik van de informatie die je vind op het internet. Soms vanuit het Engels, wat ik dan weer vertaal (via google translate). Over sommige namen van God is niet zoveel te vinden, dan kan ik ook niet veel informatie delen maar deel ik wat het met mij doet. Een bron vermelding isb elangrijk omdat ik geloof in ‘ere die ere toekomt’. 

Preek zelf ondertiteld
Opwekking mooi
Eline Bakker

Op Facebook staan deze plaatjes ook. (maar niet mijn verhaal erom heen) Het gaat gelijk op: op website en op facebook. Je kan als je wilt plaatjes opslaan voor je eigen gebruik. Of je kan via Facebook de plaatjes delen met je vrienden. Zo handig dat internet. Like de pagina op Facebook en nodig je vrienden uit om de Facebook pagina ook te volgen en te liken. Misschien dat ik nog meer socials zal opzoeken. Maar dit deze website is de basis.